Bijbelstudie.jpg

Corona maatregelen

Nu de corona beperkingen vanuit de overheid bijna geheel vervallen kunnen we de maatregelen ook als gemeente loslaten.  Daar zijn we dankbaar voor. Wel is het belangrijk te blijven letten op een aantal basisregels en adviezen.

Op basis van de adviezen blijven we het volgende in de kerk nog aanhouden:

  • ontsmet bij binnenkomst uw handen bij de hygiënezuil;
  • graag overige hygiëne regels blijven opvolgen (zoals hoesten in elleboog)
  • voor de collecte tijdens de dienst gebruiken we nog niet de collectezak vanwege het doorgeven daarvan;

Eveneens vragen we u om thuis te blijven bij klachten en de quarantaine/isolatie regels in acht te nemen. Mocht één van u de dienst hebben bezocht en daarna pas hebben geconstateerd dat hij of zij toch besmet was ten tijde van de dienst, waarschuw dan de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we een bericht kunnen rondsturen in de gemeente.

Dankbaar en voorzichtig

We zijn dankbaar dat er nu bijna geen beperkingen meer zijn. Wel roepen we iedereen op, om daar op een verantwoorde manier mee om te gaan en respect te hebben voor elkaars keuzes. Nog steeds zijn de adviezen van belang voor de meer kwetsbaren onder ons. Laten we daar als gemeente dan ook een voorbeeld in geven en onze verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van elkaar en de samenleving.

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn