bidden.jpg

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de actuele Corona situatie, de overheidsmaatregelen en de adviezen vanuit ons kerkverband heeft de kerkenraad besloten dat de diensten na 1 oktober 2021 in de kerkzaal weer als vanouds bijgewoond kunnen worden. De anderhalvemetermaatregel in verband met corona is niet langer nodig. Dit betekent dus het einde van veel beperkingen in de zondagse samenkomsten en op andere momenten van samenzijn als gemeente. Daar zijn we op zich natuurlijk blij mee.

We realiseren ons dat dit best een spannend moment is. Voor de één kan het niet snel genoeg gaan, een ander zal het juist spannender vinden om de kerk binnen te gaan als iedereen weer dicht bij elkaar zit, zonder afstand. Het is goed dat we ons daarvan bewust zijn en elkaar daarin ook respecteren. Het einde van deze maatregel heft onze zorg en verantwoordelijkheid voor elkaar niet op. Het is dus goed om vooralsnog een gepaste afstand te bewaren en de handen te ontsmetten bij binnenkomst.

Wil je liever nog wel afstand houden, om welke reden dan ook, dan kan dat in de kerkzaal door in het linkervak plaats te nemen. (links als je de kerkzaal inkomt)  Daar blijven de afstandshouders in de banken en hanteren we nog de 1,5 meter regel. Bij het verlaten van de kerkzaal na de dienst is het goed dat dit vak de ruimte krijgt om als eerste te vertrekken. Is in dit vak al uw vertrouwde plek dan mag u die natuurlijk blijven gebruiken. Dan wel op de 1,5 meter afstand.

Eveneens vragen we je om thuis te blijven als iemand zich niet lekker voelt. En voor de zekerheid ook de huisgenoten. Mocht diegene de dienst hebben bezocht en daarna pas hebben geconstateerd dat hij of zij toch besmet was ten tijde van de dienst, waarschuw dan de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we een bericht kunnen rondsturen in de gemeente.

Hiermee willen wij als Andreaskerk bijdragen aan het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus.. Als kerk nemen we daarin onze verantwoordelijkheid.

(laatste aanpassing 15/10/2021)

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn