bijbel.jpg

Naar aanleiding van de actuele overheidsmaatregelen en de adviezen vanuit ons kerkverband heeft de kerkenraad besloten dat de diensten na 3 juni 2021 in de kerkzaal met maximaal 50 gemeenteleden bijgewoond kunnen worden. Daarnaast kunt u de diensten hier digitaal volgen: <online dienst volgen>

Vervallen aanmelding voor de dienst per1/9/2021

Gelukkig zien we opnieuw een dalende lijn in de besmettingen en neemt het aantal personen dat één of meer vaccinaties heeft gehad nog toe. Hierdoor wordt het steeds veiliger om weer “gewoon” met elkaar om te gaan en samen te komen. Daar mogen we de Here dankbaar voor zijn. Daarmee kunnen we het aanmelden voor de dienst laten vallen.

De overige maatregelen, zoals de 1,5 meter blijven van kracht. Eveneen vragen we u thuis te blijven als iemand zich niet lekker voelt. En voor de zekerheid ook de huisgenoten. Mocht diegene de dienst hebben bezocht en daarna pas hebben geconstateerd dat hij of zij toch besmet was ten tijde van de dienst, waarschuw dan de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we een bericht kunnen rondsturen in de gemeente.

Wilt u gebruik maken van de oppas (0-4 jaar), graag even van te voren bellen of een berichtje sturen aan: Marjon Logmans, tel.: 06-28263567

Hiermee willen wij als Andreaskerk bijdragen aan het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus.. Als kerk nemen we daarin onze verantwoordelijkheid.

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn