bidden.jpg

Taakveld Beheer

Oeps, alweer vergeten........Kerkelijke bijdrage 2020

Er zijn al veel brieven Kerkelijke bijdrage 2020 retour ontvangen. Maar kennelijk is nog niet iedereen in de gelegenheid geweest om deze mee te nemen en in te leveren. Ook aanstaande zondag liggen er nog enkele resterende brieven klaar in de hal van de kerk.

Mocht u nog niets hebben ingeleverd, dan vragen wij u hierbij nog even uw aandacht voor het invullen van het opgavenformulier. U kunt uw antwoordenveloppe nog tot en met zondag 16 februari in de bus in de hal van de kerk doen.

Lukt het echter helemaal niet om dit op deze manier te doen, dan kunt u het formulier zo mogelijk scannen en digitaal naar mij sturen. Of anders per post. Mijn gegevens staan hieronder.      

Zodra de toezeggingen en reacties zijn verwerkt zijn we in staat om een beeld te verkrijgen over de financiële toestand van de Andreaskerk in 2020.                                                                                                                                                                    

namens Taakveld Beheer
penningmeester Kerkelijke bijdrage              

Teun Dupain
Smeltersdonk 8,   
7326 HW Apeldoorn 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Afgelopen zondag zijn de brieven Kerkelijke bijdrage 2020 uitgereikt. Nog niet iedereen is in de gelegenheid geweest om deze mee te nemen. Ook aanstaande zondag liggen de resterende brieven nog voor u klaar in de hal van de kerk.

Blij zijn we met de toezeggingen die ik als penningmeester KB al heb ontvangen. Hartelijke dank daarvoor.

Mocht u nog niets hebben ingeleverd, dan vragen wij u hierbij nog even uw aandacht voor het invullen van het opgavenformulier. U kunt uw antwoordenveloppe nog tot en met zondag 16 februari in de bus in de hal van de kerk doen.

Lukt het echter helemaal niet om dit op deze manier te doen, dan kunt u het formulier zo mogelijk scannen en digitaal naar mij sturen. Of anders per post.  Mijn gegevens staan hieronder.                                                                                                                                                                                                                      

penningmeester Kerkelijke bijdrage 

Teun Dupain
Teun Dupain
Smeltersdonk 8,   
7326 HW Apeldoorn 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.              

Komende zondag liggen de enveloppen klaar met daarin het formulier voor opgave van uw kerkelijke bijdrage voor 2020. Nieuw dit jaar is dat er naast de brief voor gemeente- en gastleden ook een persoonlijke uitnodigingsbrief is voor jeugdige gemeenteleden van 20 jaar en ouder. Dit betreft gemeenteleden die nog op het thuisadres genoteerd staan.

Vriendelijk verzoek om enveloppen van gemeenteleden van wie u weet dat ze afwezig zijn en bij u in de buurt wonen deze ook mee te nemen en te bezorgen. In de hal van de kerk staat een brievenbus waarin u de antwoordenveloppen kunt retourneren.
Inleveren kan tot en met zondag 16 februari.

met vriendelijke groet, Teun Dupain
penningmeester Kerkelijke bijdrage Andreaskerk

Sinds afgelopen woensdag, 5 september is de pastorie bewoond. Dit is te danken aan de aannemer en de vrijwilligers die allemaal hard gewerkt hebben. In mijn vorige bericht heb ik de meesten al met name genoemd. Een aantal moet ik er nog noemen te weten:

  • Wim van Dijken die de verlichting heeft aangesloten,
  • De dames Adriana van der Beek, Hanneke van Dam, Corrie de Graaf, Gerrie Hazelaar, Nel Kompanje, Janine Peels, Klara Schenk en Gonnie Zonnenberg, die het hele huis van top tot teen hebben schoongemaakt. Genoemde dames hebben ervoor gezorgd dat alles er weer “spik en span” uit ziet..
  • De verhuizing werd verzorgt door de heren Piet de Graaf, Jan Auke Haaijer, Wim Hazelaar en Wim van der Wal. Op woensdag 5 september, om 08.00 uur vertrokken zij in twee auto’s met aanhangers naar Renswoude waar alles wat mee moest naar Apeldoorn, werd ingeladen. Toen ze net weg waren richting Apeldoorn begaf de auto van Wim Hazelaar het. Er kon niet meer geschakeld worden, dus dachten ze “versnellingsbak stuk”. Wim v.d. W
    reed met Jan Auke H. naar Apeldoorn en Jan Auke vervolgens met zijn auto terug naar Renswoude om de volle aanhanger van Wim H op te halen Wim H en Piet de G bleven wachten op de Wegenwacht. Om 11.45 uur kwam Wim v.d. W aan bij de pastorie en samen met de ds werd zijn auto en aanhanger uitgeladen. Om 13.30 uur verschenen ook Wim H., Jan Auke H en Piet de G bij de pastorie. Het euvel aan de auto van Wim H. bleek gelukkig erg mee te vallen en was provisorisch gerepareerd door de Wegenwacht. Iedereen blij dat het zo goed afgelopen was en wat later dan gepland werd de rest van de spullen uitgeladen. Aart en Tineke Brons gaan nu zorgen dat alles weer een plekje krijgt in hun nieuwe woning.

Namens het Taakveld Beheer werd er gezorgd voor wat lekkers bij de koffie en een welkomst bloemetje. Wij wensen het echtpaar Brons een fijne en gezegende tijd toe in Apeldoorn en in onze gemeente. Het was mij, als coördinator van dit project een waar genoegen om te mogen werken met een groep mensen die zich volledig heeft ingezet! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

Namens het Taakveld Beheer, Willem Zonnenberg.

Mooie woorden uit de Bijbel

Psalm 93:1

Heer, u bent Koning, een Koning met macht, een Koning met kracht.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn