lucht.jpg

Reformatieavond

Op 31 oktober houden de Eben-Haëzer- en de Victorgemeente uit Apeldoorn een gezamenlijke Reformatieherdenking. Thema van de avond is ”Beslist maar betwist". Luther over de aanvechting van het geloof.

Dr. A. de Reuver, van 1994 tot 2007 bijzonder hoogleraar in de gereformeerde godgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, spreekt hierover. Het interkerkelijk jongerenkoor Judah uit Rijssen zal onder leiding van Mathijs Kraan enkele liederen zingen. De aanwezigen zelf zullen een aantal liederen uit de tijd van de Reformatie zingen. De hymnoloog/theoloog dr. Jaco van der Knijff zocht deze liederen uit en zal ze toelichten. Ds. M. Aangeenbrug, hervormd emeritus-predikant uit Apeldoorn, opent de bijeenkomst; ds. A. A. F. van de Weg, predikant van de hersteld hervormde gemeente Apeldoorn, zal de bijeenkomst sluiten. Organist is Rutger van den Noort.

Tijdens de bijeenkomst is er een collecte voor de stichting In de Rechte Straat en de onkosten. Na afloop heeft In de Rechte Straat een boekentafel. Ook is er gelegenheid na te praten onder het genot van koffie, thee, fris en koek.
De avond begint om 19.30 uur in de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8 te Apeldoorn. Van harte welkom!

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn