Bijbelstudie.jpg

Regiobijeenkomst Evangelische Hogeschool

U hebt er vast wel het een en ander van meegekregen: de laatste tijd is er veel gepubliceerd rond de belevingswereld van jongeren, van psychische problematiek onder studenten tot en met de gevolgen van intensief smartphone gebruik. Ook de kerken worden geconfronteerd met de veranderende wereld om ons heen en de uitwerking die dat heeft op jongeren. Hoe kan en mag men jongeren begeleiden zodat zij gelovige en weerbare christenen kunnen zijn en worden?

Deze vraag is het raakvlak tussen de kerken en EH, en leidt wat ons betreft tot de vraag hoe we ons tot elkaar kunnen verhouden, zodat er een win-win-situatie ontstaat in het belang van de jongeren die aan ons zijn toevertrouwd. Vandaar dat we het plan opgevat hebben om regiobijeenkomsten te organiseren waarin vertegenwoordigers van kerken en medewerkers van de EH elkaar ontmoeten.

Op vrijdagmiddag 8 november 2019 van 14.00 – 17.00 uur staat er een bijeenkomst gepland voor de regio Apeldoorn (locatie: TU Apeldoorn). We willen u vriendelijk vragen om deze bijeenkomst onder de aandacht te brengen binnen uw kerkelijke gemeente.

Toegang is gratis. Aanmelding en nadere info via www.eh.nl/regiobijeenkomst. Uiteraard bent u zelf ook van harte welkom om aanwezig te zijn.

We zien er naar uit om u te ontmoeten en elkaar te inspireren!

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn