bidden.jpg

Woonzorg De Besorhoeve - Van start!

besor

 

 

 

 

Aan het begin van het jaar heeft u al wat kunnen lezen over woonzorg De Besorhoeve. Ondertussen wonen we een aantal maanden in het pand en draaien we met twee bewoners. Maar er is natuurlijk nog meer gebeurd, dat leest u in de onderstaande update.

Pand

Sinds mei dit jaar wonen wij in een twee-onder-één-kap woning in Voorst. Wij hebben hier op Dillestraat nummer 1 ons privé gedeelte waar nummer 3 volledig voor de bewoners beschikbaar is gesteld. De panden zijn gestript en weer opnieuw gesausd, behangen en geverfd. Ook zitten er nieuwe keukens en badkamers in en is er een brandmeldinstallatie geplaatst. De laatste puntjes op de i moeten nog worden gezet, maar de belangrijkste dingen zijn af. Het zijn een paar hectische maanden geweest aangezien het grootste gedeelte van het klussen heeft plaatsgevonden toen wij er al woonden. Dit kon helaas niet anders in verband met de (ver)koopovereenkomsten. We zijn blij dat we nu langzamerhand echt onze eigen veilige plek krijgen. Dankzij het uitlaten van de honden komen wij met steeds meer buurtgenoten in contact waardoor we ons steeds meer thuis voelen. We genieten enorm van de rust die Voorst biedt.

Financiën

In de vorige update was het op financieel gebied erg spannend. We zijn blij en dankbaar dat door middel van de Rabobank en een aantal investeerders het rond is gekomen. We hebben door omstandigheden wel een paar investeringen moeten uitstellen, op dit moment maken we een tussentijdse balans op.

Bewoners en medewerkers

Onze eerste bewoonster woont nu al een jaar bij ons! En we zijn erg blij dat wij begin september een tweede bewoner mochten verwelkomen. Langzaamaan willen we steeds meer bewoners bij ons welkom heten. Stuur iemand vooral door naar onze website of facebookpagina als u iemand kent die bij ons zou kunnen en willen wonen. Hier kan je ook een duidelijke bewoners vacature vinden.

Onze medewerkster Esther is begin september bij ons begonnen. Wij zijn erg blij met haar als toevoeging van ons team. In de afgelopen maanden is onze andere medewerker David ook al bezig geweest. Helaas bleek voor ons zeer onverwacht zijn diploma niet aan de eisen van de gemeente te voldoen, wat helaas betekent dat David en de Besorhoeve uit elkaar moesten gaan. Dit is voor ons allemaal erg pijnlijk, wij vinden het jammer om zo’n goede kracht te moeten laten gaan.
We zijn op zoek geweest naar een goede vervanger van David en hebben deze zeer waarschijnlijk gevonden. Dit proces loopt nu nog.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar hoe het leven in onze woonzorg is: kom dan vooral naar onze officiële opening op zaterdag 2 november. We beginnen deze feestelijke dag om 13.30 met een dankdienst in de Dorpskerk Voorst (adres: Schoolstraat 16,7383 CG Voorst) met medewerking van Gospelkoor Vocation. Dit duurt tot ongeveer 14.30. Om 15u is de officiële opening waarna er tot 17u open huis is (adres: Dillestraat 1 en 3, 7383 XT Voorst). U bent van harte welkom om (een deel van) deze feestelijke dag met ons mee te vieren en een kijkje te nemen bij het leven in De Besorhoeve.

Wij hopen u weer op de hoogte te hebben gebracht. Mocht u meer informatie willen: een samenvatting van onze laatste nieuwsbrief is ook op onze website te vinden. Mocht u deze willen ontvangen of andere vragen hebben kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Mark, Joyce en Chaira Adema
Mede namens Stichting De Besorhoeve

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn