bidden.jpg

Bidden met de Benen wandelt in Voorst

De oecumenische wandelgroep Bidden met de Benen organiseert een aantal keren per jaar een meditatieve wandeling in of in de omgeving van Apeldoorn.
Op zaterdag 12 oktober begint de volgende wandeling om 9.30 uur in de Dorpskerk van Voorst, Schoolstraat 16, 7383 CG Voorst gem Voorst. Na een korte inleiding op het thema “ Wat betekent : Onderweg zijn ?” kunt u individueel of in groepjes de wandeling lopen. Er is een wandeling van 10 km. en een van 14 km. Een gedeelte van de wandeling wordt in stilte gewandeld om te mediteren en meer van de omgeving te genieten, en er is een pauze-plek om bij te praten en de inwendige mens te versterken.

Opgeven is niet nodig, een vrijwillige bijdrage mag.
Voor meer informatie over de wandelingen kun je contact opnemen met:
Henri ten Brinke, tel. 055-3015015, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Coen van 't Riet, tel tel. 055-5413183, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De nieuwsbrief kunt u aanvragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen!

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn