kruis.jpg

Cursus Zelfvertrouwen

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Denk je vaak negatief over jezelf? Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan? Worstel je als christen met zelfvertrouwen? Wellicht is de cursus Zelfvertrouwen wat voor jou.

In de Cursus Zelfvertrouwen leer je op een realistische en Bijbelse manier naar jezelf te kijken. Je leert jezelf meer te accepteren. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je aan kunt werken. Je zal je zekerder gaan voelen en je minder druk gaan maken om het oordeel van anderen.

logo stichtingschuilplaatsDe cursus wordt georganiseerd door Stichting Schuilplaats. Stichting Schuilplaats is een organisatie voor psychosociale hulpverlening vanuit Bijbels perspectief.
Vanaf 17 oktober 2019 start de cursus Zelfvertrouwen, om de week, van 9.30 uur tot 11.30 uur in Woudenberg.

Voor informatie en aanmelden, bel dan naar: 0318-547870 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook onze website: www.stichtingschuilplaats.nl/cursussen

Mooie woorden uit de Bijbel

Jesaja 40:31

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn