kruis.jpg

Ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen

Welke plek heeft jouw dove / gehoorbeperkte kind in de kerk? Zijn kerkdiensten te volgen, heeft hij/zij aansluiting bij leeftijdgenoten? En hoe gaat het op catechisatie en club?

Op zaterdag 2 november 2019 is er een ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen. Ervaringen delen en samen nadenken over de plek van jullie kind(eren) in de kerk staan centraal deze dag. Ds. Martin Visser vanuit het Interkerkelijk Dovenpastoraat zal jullie meenemen in het onderwerp. Van harte welkom!

Deze ontmoetingsdag wordt georganiseerd door het Interkerkelijke Dovenpastoraat, Op weg met de ander en Dit Koningskind.
Voor wie: Ouders van dove kinderen
Datum: Zaterdag 2 november 2019
Tijd: 10.00 – 14.00 uur (incl. lunch)
Locatie: CGK Nijkerk, Meinsstraat 4A
Kosten*: € 12,50 p.p. of € 20,- per echtpaar (incl. lunch)
Aanmelden: www.ditkoningskind.nl  > agenda

Tolk: Bij het aanmelden kan je aangeven of een tolk nodig is.
Informatie: Joke Leene 06 13766764 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Het organiseren van ontmoetingsdagen vinden wij belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag € 20,- p.p. of € 30,- per echtpaar. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.

www.ditkoningskind.nl

Mooie woorden uit de Bijbel

Filippenzen 4:13

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft.

CGK Christelijk Gereformeerde Kerk Apeldoorn

Waar vind je ons

Andreaskerk
Anklaarseweg 185
7323 AB Apeldoorn