Introduktie

         Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk, fijn dat u ons gevonden hebt.Kijk gerust eens rond of bezoek onze kerkdienst. Iedereen is van harte welkom!

Op de website vindt u verder informatie over de activiteiten van onze kerkelijke gemeente, onze historie, diensten en bijeenkomsten. Ook kunt u via deze site een reactie plaatsen of informatie opvragen.

Lees het gehele artikel

W

e

l

k

o

m

Afdrukken

De website voor leden

Geschreven door Lammert Wilbrink on 09 oktober 2013.

Welkom op het deel van de website dat alleen voor de leden van de Andreaskerk is bedoeld. Dit gedeelte is daarom afgeschermd met een inlogcode en een wachtwoord. Wij hebben hier gegevens staan die als vertrouwelijk zijn aangemerkt. Om deze informatie te kunnen zien moet u zich eerst dus aanmelden (inloggen).

Veel gestelde vragen hierover:

Hoe kan ik inloggen?

Onder het kopje "Voor leden" ziet u een tweede keus "Aanmelden" Als u hier op klikt krijgt u twee invulvelden. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt op "Inloggen". U kunt ook inloggen door op het sleutelicoon te klikken rechtsboven.

En als ik nog geen gebruikersnaam hebt ?

Bent u lid van de Andreaskerk en hebt u nog geen gebruikersnaam, dan kunt u die aanvragen via deze link. De websitebeheerders controleren uw aanvraag en u krijgt toegang.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer.

Klik links onderin het aanmeldmenu op "Gebruikersnaam vergeten" en u kunt direct de gebruikersnaam opvragen. De website stuurt u automatisch deze gegevens toe. Wel moet het e-mailadres dat u daarbij gebruikt bekend zijn binnen het systeem van Intranet.
Lukt dat niet, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Klik links onderin het aanmeldmenu op "Wachtwoord vergeten" en u kunt een nieuw wachtwoord opvragen. Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account. Wel moet het e-mailadres dat u daarbij gebruikt bekend zijn binnen het systeem van Intranet.
Lukt dat niet, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)