Introduktie

         Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk, fijn dat u ons gevonden hebt.Kijk gerust eens rond of bezoek onze kerkdienst. Iedereen is van harte welkom!

Op de website vindt u verder informatie over de activiteiten van onze kerkelijke gemeente, onze historie, diensten en bijeenkomsten. Ook kunt u via deze site een reactie plaatsen of informatie opvragen.

Lees het gehele artikel

W

e

l

k

o

m

Afdrukken

Beamerteam

Geschreven door Lammert Wilbrink on woensdag 07 november 2012 13:00.

In de Andreaskerk wordt gebruik gemaakt van een vaste beameropstelling.
Voor de dienst worden de mededelingen getoond, tijdens de dienst de liturgie en na de dienst ook nog opnieuw de mededelingen. 
Om het gebruik soepel te laten verlopen is er een vast team samengesteld dat de presentatie verzorgd maar ook de voorbereding daarvan doet.
Heeft u mededelingen die u graag voor de dienst getoond wilt hebben dan kunt u deze sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het beamerteam zelf is te bereiken via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daar kan ook de informatie voor de liturgie naar verstuurd worden.