Introduktie

         Hartelijk welkom op de website van de Andreaskerk, fijn dat u ons gevonden hebt.Kijk gerust eens rond of bezoek onze kerkdienst. Iedereen is van harte welkom!

Op de website vindt u verder informatie over de activiteiten van onze kerkelijke gemeente, onze historie, diensten en bijeenkomsten. Ook kunt u via deze site een reactie plaatsen of informatie opvragen.

Lees het gehele artikel

W

e

l

k

o

m

Afdrukken

Gebedsuur

Geschreven door Corrie de Graaf on 12 april 2013.

‘Bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.’ 1 Tess. 5, 17-18

Wat doen we?
Elke eerste maandag van de maand komen gemeenteleden samen om met elkaar te bidden en te danken voor de gemeente, voor gemeenteleden, voor mensen en gebeurtenissen in Nederland en in de wereld.
Voor wie?
Iedereen die samen met anderen wil bidden voor de kerk en de wereld.
Wanneer en waar?
Elke eerste maandag van de maand van 19.30 uur tot 20.30 uur in één van de zalen van de kerk.
Gebedspunten
Heeft u iets waar u gebed voor wilt en u bent zelf niet in staat om te komen dan kunt u het doorgeven aan Corrie de Graaf of Yvonne Dijksterhuis.
 
Hebt u vragen hierover neemt u dan contact op met:   
Mw. C. de Graaf-Zegers
Menuetstraat 17
7323 KB Apeldoorn
Tel.: (055) 366 60 41
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.